SHPËRNDAJE

Një version i ri i këngës “Bon Bon” është publikuar në rrjetin YouTube dhe po kthehet në hitin e momentit.

Faton Islami, Altrim Mamuti dhe Ron Mirta kanë realizuar një video-parodi të këngës së famshme të Era Istrefit.

Duke u veshur si ajo dhe duke imituar lëvizjet e saj Islami ironizon situatën e tregut të sotëm muzikor në Shqipëri.