SHPËRNDAJE

Buli

 

Këngëtari preshevar ka prezantuar albumin e tij më të ri “Live”. Ky album zakonisht përmban këngë dasmash dhe ka 18 këngë.

Orkestrimi është bërë nga Ferki Veseli ndërsa inçizimi nga produksioni muzikor “Remi”