SHPËRNDAJE

Këshilltarja e APN-së, Fetanete Mehmeti përmes një shkresë zyrtare i është drejtuar kryetarit të Kuvendit Komunal në Preshevë përmes së cilës ka njoftuar se nuk do të jetë më pjesë e pushtetit aktual, këshilltare e APN-së dhe do të dali këshilltare e pavarur./presheva.com/