SHPËRNDAJE

Përveç ngjyrës së re, imazhet zbulojnë ridizajnimin e skanerit të shenjave të gishtërinjve i vendosur ngjitur me kamerën e pasme.

Samung do të prezantojë Galaxy S9 pas pak javësh në Kongresin Mobil Botëror më 25 Shkurt dhe fotot më të fundit të publikuara nga insajderi i industrisë Evan Blass në Twitter na japin një panoramë të plotë të asaj çfarë mund të presim na flagshipi i kompanisë.

Përveç ngjyrës së re të purpurt, imazhet zbulojnë ridizajnimin e skanerit të shenjave të gishtërinjve i vendosur ngjitur me kamerën e pasme.

Gjithashtu vihet re një modul i dyfishtë kamera për modelin S9 Plus i orientuar vertikalisht dhe i ngjashëm me modulin e iPhone X.