SHPËRNDAJE

Pas fitores në Armeni me rezultat 3:0 të kombëtares sonë, tifozët, qytetarë dhe futboll dashës festuan në qytetin e Preshevës kualifikimin e Shqipërisë në kampionatin europian në futboll “Franca 2016”

VIDEO:


FOTO:

FestaKombetarja-01
FestaKombetarja-02
FestaKombetarja-03
FestaKombetarja-04
FestaKombetarja-05