SHPËRNDAJE

Treshja BBC, Bale, Benzema dhe Cristiano këtë sezonë kanë marrë pjesë në 72 nga 76 golat që i ka shenuar Real Madridi.

Nuk do të miremi me numra, le të flas video. Shikojeni se si funksionon treshja sulmuese më e mirë në botë: