SHPËRNDAJE

Pasi të dëgjoni këtë këngë, me shumë mundësi edhe ju do t’i thoni vetes, po unë pse s’kam publikuar akoma asnjë këngë?!

Dhe, keni të drejtë, edhe ju lirisht mund këndoni një këngë dhe të njëjtën ta publikoni në Youtube dhe kështu edhe ju do të bëheni të famshëm, ashtu siç është bërë i famshëm këngëtari Hasan Brahaj (thuhet që këndon në Kamëz).

Kënga e mësipërme, deri më tani ka mbi 240 mijë shikime në Youtube.

Prandaj, shpejt bëni gati kamerën, kapni mikrofonin dhe jepjani këngës.