SHPËRNDAJE

Për shkak të punimeve në objektet elektroenergjetike, të premten datë  08.06.2018 pa rrymë elektrike do të mbeten fshatrat Leran, Ashan, Mamincë, Golemi Doll, Slavujevc dhe Geraj në periudhë prej ora 09:00 deri ora 15:00 .

Ndërsa fshatrat Çukark, Cakanoc dhe Reka e Tërnavës pa energji elektrike do të mbeten në periudhë kohore nga ora 09:00 deri në 11:00.