SHPËRNDAJE

Disa fontana në Kinë, sikurse çdo fontanë tjetër funksionale, mund të nxjerrin ujë, por ato kanë një gjë të veçantë.
Sipas mediave të huaja, , bëhet fjalë për fontanat, ujin e së cilave, për ta aktivizuar, duhet që ju të bërtisni.
Dhe sa më shumë që bërtisni, uji i saj shkon lart e më lart.
Ato vlerësohet se janë një mënyrë e shkëlqyer për të “hequr stresin” dhe për të parë një pamje të mrekullueshme para jush.