SHPËRNDAJE

Familja Obama, pjesëtarët e së cilës jetuan prej 8 vitesh në shtëpinë e Bardhë në Uashington DC.

Ish- Presidenti i 44-të i SHBA ka zgjedhur për familjen e tij, bashkëshorten Michelle dhe sy vajzat e tij, Sasha dhe Malia, një pronë magjike, me hapësira dhe pamje që kushdo do të donte të jetonte. Dhe nëse raportet janë të sakta, ata kanë gjetur shtëpinë e re të ëndrrave: një shtëpi prej 8.200 metra katrorë në lagjen Kalorama në Uashington, D.C.

Rezidenca përmban nëntë dhoma gjumi dhe nëntë banjo dhe është ndërtuar në vitin 1928.

Familja ka vendosur të qëndrojë në zonën e DK pasi qëndrimi i presidentit në Shtëpinë e Bardhë përfundon në mënyrë që Sasha të mund të përfundojë shkollën e mesme në zonë në vitin 2018. Ata po planifikojnë të marrin me qira vendin, sipas ‘The Neë York Times’. Zilloë vlerëson që qiraja mujore të jetë 22,000 dollarë.

Kjo është një shtëpi me tulla të mrekullueshme, plot me dhoma te bollshme që kanë dysheme drusore, një tarracë dhe kopshte dhe një suitë të veçantë që mund të funksionojë mirë për nënën e Michelle,  Marian Robinson, familjes në Shtëpinë e Bardhë.