SHPËRNDAJE

Klubi futbollistik Kf-Lugina ska të ndalur me sukseset e saja të një pas njëshme ku dje u luajt ndeshja në mes Kf-Lugines dhe Kf-Çelikut me rezultat 3:0.

Nagip Jakupi kryetar i ketij klubi futbollistik per portalin presheva.com tha se Klubi jonë futbollistik po korr mjaft suksese të mëdha, ndeshja ka shkuar shum mir ne sdo të ndalemi me kaq do të vazhdojmë me aktivitetet tona sportive.
Ai po ashtu gjatë kësaj interviste falemnderoi Kryetarin Arifi që ja kanë lejuar të luajn në fushën e madhe të futbollit ku mbas 5 viteve sërish luajtëm në këtë fushë ndeshje këto në mes Kf-Luginës dhe Kf-Çelikut nga Surdulica.

/presheva.com