SHPËRNDAJE

Kff Presheva ka luajtur si vendas ndeshjen e parë për sezonin 2019/2020.

Ndeshja e xhiros së parë përfundoi me fitore të klubit futbollistik të femrave Presheva.

KFF PRESHEVA vs ZKF TOPLICAN

Sipas drejtuesve të këtijë klubi nga minutat e para u dominua ndeshja nga futbollistet Preshevare dhe këtë e dëshmoi edhe fitorja me rrezultat të thellë ku arritën të shënojn 12 herë në portën kundërshtare.

KFF PRESHEVA 12:0 ZKF TOPLICAN./presheva.com/