SHPËRNDAJE

Sikundër qarkullonin edhe më herët thashethemet, Kim Kardashian ndihet e pasigurt rreth martesës së saj. Sipas raportimeve të “Daily Mail”, Kim po qëndron në shtëpinë e mamasë së saj, ndërkohë që Kanye është në një apartament të Bel Air.

“Ajo është vendosur në dyshim. Ka qenë një periudhë e vështirë për të. Nuk e kishte marrë ende veten nga grabitja, kur Kanye përjetoi krizën nervore dhe ja mori të gjithë vëmendjen.

Ajo ka dy fëmijë në shtëpi dhe është shumë e mërzitur që tashmë i duhet të merret dhe me Kanyen.

Ai po qëndron sëbashku me stafin mjekësor në BelAir, ndërsa Kim me të ëmën. Kim është e shqetësuar për bashkëshortin dhe dëshiron t’i qëndrojë pranë, mirëpo do donte gjithashtu që të kishte dikë i cili të kujdesej dhe për të”, tregon një burim pranë çiftit.

Ndërkohë sipas disa të afërmve, akoma dhe më pranë tyre, Kim është duke pritur të kalojnë Krishtlindjet që të marrë një vendim rreth martesës.Sikundër qarkullonin edhe më herët thashethemet, Kim Kardashian ndihet e pasigurt rreth martesës së saj. Sipas raportimeve të “Daily Mail”, Kim po qëndron në shtëpinë e mamasë së saj, ndërkohë që Kanye është në një apartament të Bel Air.

“Ajo është vendosur në dyshim. Ka qenë një periudhë e vështirë për të. Nuk e kishte marrë ende veten nga grabitja, kur Kanye përjetoi krizën nervore dhe ja mori të gjithë vëmendjen.

Ajo ka dy fëmijë në shtëpi dhe është shumë e mërzitur që tashmë i duhet të merret dhe me Kanyen.

Ai po qëndron sëbashku me stafin mjekësor në BelAir, ndërsa Kim me të ëmën. Kim është e shqetësuar për bashkëshortin dhe dëshiron t’i qëndrojë pranë, mirëpo do donte gjithashtu që të kishte dikë i cili të kujdesej dhe për të”, tregon një burim pranë çiftit.

Ndërkohë sipas disa të afërmve, akoma dhe më pranë tyre, Kim është duke pritur të kalojnë Krishtlindjet që të marrë një vendim rreth martesës.