SHPËRNDAJE

Shoqata Kineze e Futbollit raportohet se do të rifillojë sezonin e Superligës kineze më 18 prill pas një ulje dramatike të numrit të rasteve të gripit pandemik.

Sezoni i futbollit do të fillonte në 22 shkurt, por u pezullua pas shpërthimit të sëmundjes në Kinë, e cila u bë pas një sërë masash agresive të vendosura për të ndaluar përhapjen e virusit.

Vendi u vendos në mbyllje, me kufizime të zbatuara duke penguar njerëzit të hynin dhe të largoheshin nga vendi dhe të takoheshin në tubime të mëdha.