SHPËRNDAJE

Bicikleta

Ford mund të jetë i njohur për makinat, por këtë vit ata do prezantojnë edhe disa biçikleta elektrike.
Prototipet e biçikletave furnizohen nga një motor me 200 vat.

Biçiketa me ndihmën e pedaleve arrin një shpejtësi prej 25 kilometra në orë.

MoDe:Me dhe MoDe:Pro janë të pajisura me navigatorë satelitorë.

Po ashtu kanë sensorë që paralajmërojnë një çiklist kur po parakalon një makinë.

Disa vibrime e orientojnë çiklistin se kur duhet të kthehet.

Bicikleta-1