SHPËRNDAJE

Izet Demaj është polici i cili humbi jetën dje në Istog.

Ngjarja ndodhi pas plaҫkitjes së një banke, ku pa shenja jete mbeti edhe plaҫkitësi.

Polici i cili humbi jetën ishte 43 vjeҫar, ishte i martuar dhe kishte tri vajza.
Në foto mund të shihni edhe gruan e tij, e cila duket të jetë shumë e re në moshë.