SHPËRNDAJE

Kjo është kamera e fshehur që Ramush Haradinaj e ka përgatitur për Leonard Kërqukin

Kryeministri i Kosovës ka qenë i ftuar në emisionin Pressing.

Emisioni Pressing do të transmetojë një intervistë të veçantë me kryeministrin Ramush Haradinaj.

Aty do të flasin për jetën dhe veprën e kryeministrit para politikës, deri në luftën e Kosovës.

Mirëpo, ajo që autori i emisionit Leonard Kërquki nuk e dinte është se Kryeministri i kishte përgatitur një surprizë, bashkë me Berat Buzhalën.

 

Kjo është kamera e fshehur që kryeministri Ramush Haradinaj ka përgatitur për Leonard Kërqukin

Kjo është kamera e fshehur që Berat Buzhala e ka përgatitur bashkë me Kryeministrin Ramush Haradinaj për Leonard Kërqukin

Gepostet von Gazeta Express am Dienstag, 1. Januar 2019