SHPËRNDAJE

Nga muaji i shenjtë i Ramazanit na ndajnë më pak se një muaj. Të gjithë besimtarët e fesë islame do të agjërojnë për 30 ditë rresht.

Sipas kalendarit mysliman, muaji i Ramazanit fillon më 24 prill dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 24 maj.

Sipas fesë islame, agjërimi në Islam nënkupton abstenimin apo “me u përmbajte nga një veprim”.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovën për këtë vit.