SHPËRNDAJE

Ekipi Preshevar do të merrë pjesë në turneun në Sarajev në të cilin do të kenë ekipe nga shumë vende nga Europa dhe nga vendet ballkanike.

KFF Presheva i falëmnderon bizneset vendore dhe donatorët nga Diaspora të cilët po na mundësojn pjesëmarjen në këtë turne./presheveva.com/