SHPËRNDAJE

Gjatë ditës së shtunë në ora 11:00 në fushën sportive Tati në Preshevë Kff Presheva luajtën ndeshje miqësore me Veterant e futbollit Arena nga Zvicra në shenjë faleminderimi për mbështetjen që kanë bërë dhe që do të vazhdoj edhe ndër vite.

Fjalimi gjate ceremonis se dhenjeve te mirnjohjeve.flm Diaspora.

Gepostet von Kff Presheva Preshevë am Samstag, 29. Dezember 2018

Në përfundimin e ndeshjes u ndanë Mirënjohje për sponozret e Klubit të futbollit Presheva. Stafi i Klubit dhe lojtarët i faleminderuan për kontributin e tyre./presheva.com/