SHPËRNDAJE

 

Rijad Ajeti kryetar i Klubit të Karates “Lion” në Preshevë në studion e portalit presheva.com foli për sukseset që ka arritur ky klub i karates, suksese te larta në Kampionatin shtetror 7 Medalje ne diciplinen Lufta kategorit Pioner , Kadet , Junior , gjysëm finale në qytetin e Çaçakut të organizuare nga Federata e Karates Sërbijës, Sportistet Preshevar që po ngrisin Komunën tonë në nivel Shtetror dhe ate nderkombëtar shpresojm qe më 4,5 Nëntor do arrim prap sukses ku do hapën rrugt për Kampionat Ballkanik në Mal të zI kështu u shpreh z.Ajeti për portalin presheva.com

Më posht mundë të ndiqni intervistën e plotë të realizuar me Rijad Ajetin.

/presheva.com