SHPËRNDAJE

Kafeina, nje substance natyrale me origjine vegjetale, rezulton te jete shume efikase ne trajtimet anti-celulit.
Pikerisht keshtu, reagon si ndihmes, duke stimuluar drenimin dhe duke favorizuar ne kete menyre shkrirjen e acdit yndyror ne inde.

Por kjo nuk do te thote qe konsumi me ane orale te saj te kete ndonje rrezultat anti-celulit, por duhet nderhyre me aksion drenimi dhe disintoksikues, te cilat jane baze e trajtimeve per te luftuar celulitin.

Kofeina

Eshte ky funksion qe aktivizon kafeinen dhe e ben nje aleat te rendesishem per te shkrire dhjamin e depozituar.