SHPËRNDAJE

Edhe në orët e hershme të mëngjesit të sotëm po vazhdon të ketë pritje të gjata në pikat kufitare Merdare dhe në Dheun e Bardhë.

Siç njofton Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritje më të gjata ka në Merdare. Në këtë pikë pritjet për të hyrë në Kosovë janë 100 deri në 120 minuta apo 1 kilometër e 200 metra.

Kurse në territorin e Serbisë pritjet janë 3 deri në 5 minuta. Pritje për të hyrë në Kosovë ka edhe në pikën kufitare tjetër me Serbinë, Dheu i Bardhë ku pritet deri 90 deri në 120 minuta.