SHPËRNDAJE

Kolona

Pikat kufitare në Merdare dhe te Dheu i Bardhë janë shumë të ngarkuara dhe momentalisht janë krijuar kolona të gjata.
Një lexues ka dërguar një foto nga pika kufitare Dheu i Bardhë, ndërsa ka thënë se është një radhë e pritjesh të gjata.

Kurse një lexues tjetër ka thënë se në pikën kufitare në Merdare është krijuar gjithashtu kolonë kilometrash, gjë e cila ka shkaktuar një lodhje shumë të madhe te qytetarët.

Këto kolona janë bërë në anën serbe të kufirit.