SHPËRNDAJE

Komisioni Europian konfirmon vizitën e shefes për Politikë të Jashtme të BE-së, Federica Mogherini më 17 prill në Shqipëri.Mogherinit do t’i dorëzojë personalisht qeverisë raportin e Komisionit Evropian.Vizita e Mogherinit vjen në kuadër të një turi Ballkanik ku zyrtarja e lartë e  BE-së do të vizitojë edhe Maqedoninë, Malin e Zi dhe Serbinë.

Në Shqipëri do të udhëtojë më 23 prill edhe Kreu i Këshillit Europian, Donald Tusk.