SHPËRNDAJE

Komisioni Zgjedhor Republikan ka shpallur rezultatet zyrtare për zgjedhjet e Këshillit Nacional Shqiptarë të mbajtura më datë 04 nëntorë. Në këto zgjedhje nga përbërja e tërësishme prej 15 mandatesh Partia për Veprim Demokratik ka siguruar 6 ulëse në kuvend të këtijë organi, Alternativa për Ndryshim ka 4 këshilltarë, Partia Demokratike Shqiptare dy mandate, Partia Demokratike poashtu dy mandate do të ketë në kuvend dhe Lëvizja për Reforma një këshilltarë. Nga dita e nesërme fillojnë marrëveshjet për koalicione të mundshme lidhur me formimin dhe konstituimin e Këshillit Nacional Shqiptarë./presheva.com/