SHPËRNDAJE

Kompania ,,SULA MUJA” po e jep një kontribut te madh në këto ditë të ftofta për heqjen e borës në oborrin e shkollës fillore Selami Hallaçi në Rahovicë.


Drejtoria e shkollës në emër të nxënësve dhe të personelit të shkollës e falënderon për punën dhe angazhimin e tyre!