SHPËRNDAJE

Kapiteni i Manchester City Vicent Kompany pret që ekipi i tij të shenoj fitore në Camp Nou kundër Barcelonës në ndeshjen e kthimit.

“Jam shumë i ngazëllyer për shkak të kësaj ndeshje, si dhe tërë ekipi. Sipas mendimit tim nuk ka më mirë se sa në gjyeti të një detyre të pamundur. Do të tentojmë të japim gjithçka nga vetja, andaj edhe motivimi dhe besimi janë këtu” ka thënë ai.

“Në futboll gjithçka shkon shpejt. Javën e kaluar kemi fituar trofenë e parë në sezonë (Liga Cup), e pastaj kemi humbur nga Wigan. Nëse gjithçka shkon në rregull, atherë mund ta mposhtim Barcelonën. Nëse ia arrijmë të shenojmë atherë ndeshja do të shkoj ndryshe, në këtë jam i sigurt. Duhe ti shenojmë së paku tre gola, dhe ne nuk kemi çfarë të humbim” ka përfunduar mbrojtësi belgjian.