SHPËRNDAJE

Shes kompjuter me shumice dhe pakice te importuar nga Anglia me cmime shum te volitshme.Kompjteret jane DELL Optilex 745 (2 GB RAM..80 – 160 GB HDD + XP License) dhe
HP 7700 Core Duo (2 GB RAM…80 GB HDD ..DVD Revritable + XP License) Cmimet jane : DELL Optilex 745 – 80 euro; dhe HP 7700 Core Duo – 75 euro
Te gjitha produktet kan garancion nga 3 muaj
Tel : 0691570587 dhe 0631861250