SHPËRNDAJE

Përfaqësuesit e Klubit të Atletikës LUGINA janë pritur sot nga kryetari i komunës, Shqiprim Arii në kabinetin e tijë.

Kryetari Arifi në këtëtakim ka biseduar për ecurinë e përgatitjeve rreth organizimit të eventit sportiv Vrapimi nëpër Luginë.

Ky event organizohet më datë 22.03.2020 me fillim në ora 10 e 30 nga qendra e Preshevës dhe finishi në qendër të Bujanocit, duke kaluar nëpër fshatra me një distancë rreth 30 km.

Organizatorët e këtijë aktiviteti sportiv presin të jetë një ditë e veçantë me pjesëmarrje masive me vrapues nga regjioni ynë.

Kryetari Arifi ka përgëzuar organizatorët për këtë event ku njëherit ka konfirmuar se edhe Komuna e Preshevës vazhdon ti përkrah organizimet e niveleve të tilla./presheva.com/