SHPËRNDAJE

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër korsi të thata. Intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Lidhja Automoto e Maqedonisë informon se autostrada Milladinovci-Shtip, seksioni Milladinovci-Kadrifakovo nuk është lëshuar për qarkullim.

LAMM rekomandon përshtatje të shpejtësisë, respektim të sinjalizimeve rrugore dhe vozitje të kujdesshme.