SHPËRNDAJE

Epidemiologu Predrag Kon tha se duhet të ndalojmë virusin dhe se ai ka qenë më i lehtë kur ka pasur gjendje të jashtëzakonshme dhe masa kufizuese në fuqi.
“Përsëri, në një moment kur gjendja e jashtëzakonshme u largua, u kuptua se gjithçka kishte mbaruar, kjo është një gabim i madh që do të mbetet i regjistruar në histori”, përfundoi Kon./presheva.com/