SHPËRNDAJE

Ora policore mund të jetë në fuqi edhe për 1 maj dhe festën e Shën Gjergjit, por deri më tani nuk është marrë asnjë vendim përfundimtar.

Kopshtet e fëmijëve mund të hapen menjëherë pas gjendjes së jashtëzakonshme, dhe ne mund të shkojmë në koncerte, dasma, kinema dhe teatro gjatë verës.

Sidoqoftë, festat e Ditës së Majit janë më afër, dhe aktiviteti i virusit do të jetë ende relativisht i pranishëm atëherë.

“Kemi edhe një fundjavë tjetër para 1 majit. Kjo fundjavë dhe fundjava për festat e Ditës së Majit janë akoma të ndjeshme dhe ne ose duhet ti përmbahemi orës policore ose ti zbusim masat në atë mënyrë që mos të vie deri tek rritja e kontaktit./presheva.com/