SHPËRNDAJE

Konferenca shkencore : “Trashëgimia kulturore dhe turizmi” në Preshevë, më 26 tetor 2019, po tubon studiues eminente.
Kështu, me punimet e tyre shkencore në Konferencë do të marrin pjesë:
Prof.dr. Drita Halimi-Statovci, Prof.dr. Agron Xhagolli, Prof.dr.Nebi Dervishi, Dr. Rovena Vata, Dr. Qazim Namani, Avokat Agron Isa Gjedia, Phd. Shpetim Memishi, Doc.dr. Minir Ademi, Dr.sc. Shefki Selami, Ma Emin Sallahu, Fejzulla Gjabri, Ismet Tafili, Mr.sc. Ismet Jonuzi-Krosi, Prof.dr. Mustafa Ibrahimi, Dr. Mustafa Haziri, Msc. Shkelzen Limani, Xhemaledin Salihu.

Presim pjesëmarrjen edhe të ndonjë studiuesi.
Deri të hënën, më 21 tetor do të hartohet Programi i Konferencës.

Konferenca do të mbahet në sallën e Kuvendit komunal në Preshevë dhe do të filloj në ora 11.

Pjesëmarrja është  e lirë./presheva.com/