SHPËRNDAJE

Fury dhe Wallin do të ndeshen më 14 shtator në Las Vegas.

“Unë e di që unë jam një person i varur në këtë luftë, por unë jam i gatshëm për këtë mundësi dhe do ta kap me të dy duart,” tha Wallin.

” Më pëlqen fakti që kam gjithçka për të fituar dhe Tyson ka gjithçka për të humbur”.

Wallin, ka 20 fitore , 13 me nokaut. Në renditjen e katër organeve kryesore sanksionuese, ai renditet në vendin e katërt në botë nga WBA dhe i 11-ti nga IBF, por asnjëherë nuk ka konkurruar me një kundërshtar të kalibrit si Fury.