SHPËRNDAJE

Në seancën e Parlementit të Kosovës, deputeti nga radhët e Vetëvendosjes, Glauk Konjufca ka shtruar një mori pytjes ndaj kryeministrit të Kosovës z Hashim Thaci:

“Desha ta pyes kryeministrin lidhur me një mori takimesh që i ka realizuar me kryeministrin e Serbisë Ivica Daciq, dhe përgjat gjithë këtyre takimeve, desha ta dij se sa herë saktësisht dhe konkretisht është ngritur çështja e shqiptarëve të Luginës së Preshevës, dhe nëse është ngritur si cështje, cilat janë rezultatet konkrete deri tash, dhe cka kanë përfituar konkretisht shqiptarët e asaj ane pas negociatave në mes të dy kryeministrave” ka thënë Konjufca.