SHPËRNDAJE

Inkurajohen të gjithë të interesuarit që të aplikojnë për këto dy pozita të rëndësishme për zhvillimin e NPK Moravica si dhe mirëqenien e përgjithshme shoqërore në Komunën e Preshevës.

Konkursi është i hapur deri me 15.08.2018