SHPËRNDAJE

Në mesin e 250 deputetëve të këtij kuvendi, janë edhe Riza Halimi e Shaip Kamberi, nga radhët e Partisë për Veprim Demokratik, të cilët në zgjedhjet nacionale në Serbi, fituan dy ulëse në parlament.

Fitorja e këtyre dy vendeve në parlamentin serb është cilësuar si hap historik, nga analistët në Luginë, Prishtinë e Tiranë.

Ndërsa partia për veprim Demokratik, bënë të ditur Tribuna, nuk do ti shmanget çdo bisedë dhe ofertë për pjesëmarrje në qeverinë serbe.