SHPËRNDAJE

Kuvendi i Kosovës do të mbajë sot një seancë të jashtëzakonshme në lidhje me Raportin e Progresit.
Për mbajtjen e kësaj seance është vendosur para dy ditëve me kërkes nga grupi parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje, me mbështetjen e LDK-së dhe të Grupit të Deputetëve të Pavarur.

Në këtë mbledhje është vendosur po ashtu që më 3 maj të ketë një seancë tjetër me kërkesën për formimin e Komisionit për shpenzimet e Presidencës