SHPËRNDAJE

Krerët e shtetit të Kosovës kanë uruar për arritjen e marrëveshjes Maqedoni-Greqi për zgjidhjen e kontestit rreth emrit shtetëror të Maqedonisë, duke e quajtur këtë si model inkurajues për të gjithë popujt në rajon.

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi në një postim në rrjetin social Facebook shkruan se ky është një lajm i mirë për të dy vendet dhe për rrugën e Maqedonisë drejt NATO-s dhe BE-së.