SHPËRNDAJE

Një njeri i armatosur që dyshohet të jetë një oficer i policisë ushtarake ka rrëmbyer një autobus në një urë kryesore pranë Rio de Janeiro të Brazilit.

Sipas mediave të huaja,policët kanë mbërritur në vendngjarje por i armatosuri po kërcënon t’i vërë zjarrin autobusin.

Trafiku në Urën Rio-Niterói është mbyllur dhe policia ushtarake është dërguar gjithashtu për të trajtuar situatën.

Motivet e rrëmbyesit dhe numri i atyre që po mbahen nga ai nuk janë ende të qarta por raportohet se mund të jenë dhjetëra të rrëmbyer.

Ndërkohë rrëmbyesi raportohet se ka liruar disa persona.