SHPËRNDAJE

Djali më i madh i këngëtares së famshme bëri vetëvrasje në Kaliforni. Edhe pse hetimi është ende në vazhdim, sipas informatave fillestare, 59-vjeçari Craig Raymond Turner vdiq pasi qëlloi veten.

Craig u lind kur Tina Turner ishte vetëm 18-vjeç para se të martohej me Ike Turnerin. Ike, pas martesës, miratoi djalin dhe babai biologjik i Craig ishte Raymond Hill, një nga muzikantët e grupit të Ike.