SHPËRNDAJE

Kryetari i Komunës së Preshevës Shqiprim Arifi së bashku me Kryetarin e Komunës së Gjilanit z.Lutfi Hazirin dhe delegacionin nga Presheva, dje ishin për të shprehur ngushllimet familjes Haradinaj,si dhe të afërmve dhe miqëve të tij.

Ndarja nga jeta e Bacë Hilmiut tronditi zemrat e mbarë shqiptarisë.

Personaliteti dhe figura e tij do të jetojë e skalitur përjetësisht në faqet e bardha të historisë me nderë e lavdi.

“Baci Hilmi do t’i mungoj të gjithëve, do t’i mungoj Kosovës,do t’i mungoj Kullave të Gllogjanit.”

I përjetshëm kujtimi për të!/Presheva.com/