SHPËRNDAJE

Kryetari i Alternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi ka vazhduar fushatën parazgjedhore në takimet me banorët e qytetit të Preshevës. Takimi me qytetarët na ndihmon ta shikojmë suksesin apo mos’suksesin e qeverisjes sonë.

Tërë kohën pranoja uratat dhe falemnderimet nga banorët e qytetit, për projektet qe i kemi bërë, tha kështu për media Arifi. Në mbështetje të ndryshimit, banorët e këtyre vendeve, janë të gatshëm që procesin e ndryshimit ta vazhdojmë deri në fund, në çdo institucion që kanë nevojë banorët e Luginës së Preshevës, konkretisht tani në zgjedhjet për Këshillin Kombëtar Shqiptar. ALTERNATIVË TJETËR NUK KA! Së bashku dhe ato që na kanë mbetur për ti bërë, thotë kështu në deklaratën publike, Shqiprim Arifi./presheva.com/