SHPËRNDAJE

Sot në kuadër të aktiviteteve të fushatës parazgjedhore kryetari i Apn-së, kryesuesi listës Arbër Pajaziti dhe nënkryetari i degës së Apn-së në Bujanoc, Muharrem Sadiku ishin në vizitë në malësinë e Bujanocit.

Në këtë takim banorët e malësisë shprehen paknaqësinë e pushteteve të kaluara lokale, dhe në bashkbisedim me kryetarin e Apn-së u dakorduan që do ta mbështesin APN-në si në zgjedhjet për këshill kombëtar ashtu edhe në zgjedhjet e ardhëshme lokale.

Programin e shpalosi kryetari i Apn-së Shqiprim Arifi, si dhe kryetari i degës së Apn-së për Bujanoc dhe bartësi i listës për zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Arbër Pajaziti.