SHPËRNDAJE
Ndajë sinqerisht dhimbjen me familjen e Flamurit të vogël nga fshati Raincë, i cili papritmas ndrroi jetë në hapsirat e Shkollës fillore të këtij fshati. Ai, sapo kishte filluar klasën e parë. Familjes Kadriu i shprehi ngushëllimet më të sinqerta dhe i inkurajoj që të gjejnë forcën dhe të mbështeten tek Allahu i plotëfuqishëm për të vazhduar tutje. Zemërbardhësia e një fëmiu nuk meriton tjetër përveç Xhenetit, prandaj lusim Zotin që Flamurin ta shpërblejë me Xhenet.
Shaip Kamberi, kryetar i komunës së Bujanocit