SHPËRNDAJE

Në vazhdën e takimeve me ndërkombëtarët e akredituar në Beograd, takova Ambasadorin e Japonisë dhe ate të Kuvaitit.

Gjatë takimeve shfrytëzova rastin ti njoftoj rreth zhvillimeve në vendin tonë dhe ua prezantova projektet që kemi parashikuar për vitin e ardhshëm.

Në menyre konstante bashkarisht do të punojmë për të siguruar kushte më të mira të jetesës për banorët e Komunës së Preshevës.