SHPËRNDAJE

Sami Salihu kryetar i kuvendit komunal te Presheves si dhe kryetar i Levizjes per Reforma – PDSH gjate dites se sotme ka zhvilluar nje bashkebisedim vellazerore me profesorin dhe diplomatin nga Maqedonia e Veriut Blerim Reka.

Sic ka njoftuar Salihu ne profilin zyrtar ne facebook takimi shume pozitiv dhe vellazerore duke shkembyer eksperiencat nga te dyja palet.

Postimi i plote i Sami Salihut ne Facebook:

Një takim shumë pozitiv me profesorin dhe diplomatin nga Maqedonia e Veriut, z. Blerim Reka.
Është gjithmonë kënaqësi kur këshillohesh nga një intelektual kaq modest siç është z. Reka. Një bashkëbisedim vëllazëror dhe shkëmbim eksperiencash nga të dyja palët.

Kujtojme se Blerim Reka ka qene kandidati i vetëm shqiptar per president në zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut qe u mbajten ne maj te vitit 20