SHPËRNDAJE

Kryetari i komunës së Preshevës u takua sot me Kolonel Brotzon Atashe, ushtarak në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikes, si dhe ushtarak të tjerë nga Ohajo, Vashington e të tjerë nga ambasada e SHBA-se, ku u njoftua rreth Seminarit që do te mbahet në Bazen ushtarake ne Cepotin, që për qëllim ka promovimin e përdorimit të armeve Jo-Vdekjeprurese.

Pjesmarres ne kete ngjarje do te jen 30 pjesetarë nga Azerbejxhani, 25 pjestarë nga Bullgaria, 25 nga Maqedonia, 30 nga Shqiperia, 25 nga Rumunia, dhe pjesetar nga Kroacia.