SHPËRNDAJE

Kufizimi i lëvizjes dhe izolimi është mënyra më e mirë dhe më efikase që e njohim sot për tu mbrojtur nga virusi Corona.

Deri sa në Preshevë po presim 24 orë izolim të plotë, Vlersimi i gjykatës kushtetuese se kufizimi i lëvishmërisë është antikushtetues edhe pse nuk është gjendje e jashtëzakonshme, anulimi i këtij vendimi do të ishte në dëm në këto momente për qytetarët, pasi përveç shteteve tjera, edhe Kosovën javët në vazhdim e presin ditë të vështira shkruan kështu në fb drejtori i Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu.

Sipas Salihut kësaj i bie që për shkak të politikës me u thon njerëzve, dilni, dilni sa të mundeni./presheva.com/